Πέθανε ο θρυλικός γιατρός της διάσημης ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι» - iefimerida.gr

Πέθανε ο θρυλικός γιατρός της διάσημης ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι»

Πέθανε ο θρυλικός γιατρός της διάσημης ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφυγε σε ηλικία 65 ετών, ο Χάρυ Ρημς, ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς ταινιών ερωτικού περιεχομένου και συμπρωταγωνιστής της θρυλικής Λίντα Λάβλεϊς στην ταινία «Βαθύ Λαρύγγι».

Ο Ρημς είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στο πάγκρεας και τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Συμμετείχε σε πολλές ταινίες περιεχομένου για ενηλίκους με αποκορύφωμα το «Βαθύ Λαρύγγι» του 1972, ωστόσο, προσπάθησε αρκετές φορές να κάνει το βήμα προς τον «κανονικό» κινηματογράφο κάτι που δεν κατάφερε.

Ο Χάρυ Ρήμς ήταν ο περίφημος γιατρός που ανακάλυψε το «πρόβλημα» της Λίντα στην ταινία το οποίο συντάραξε τον κόσμο των ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Σε μια συνέντευξή του παλαιότερα είχε αναφέρει «η ηθοποιία ήταν η πραγματική μου αγάπη και έθαψα το όνειρό μου παίζοντας σε τσόντες».

Υπενθυμίζεται ότι και η έτερη πρωταγωνίστρια της κάλτ ταινίας, Λίντα Μπόρμαν όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, έφυγε άδοξα από τη ζωή το 2002 όταν έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση για αρκετό καιρό με τους γιατρούς να αποφασίζουν να της αφαιρέσουν τη μηχανική υποστήριξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ