Αγρια δολοφονία 32χρονου στην Ηλεία - Τον βρήκε σε λίμνη αίματος ο 4 ετών γιος του - iefimerida.gr

Αγρια δολοφονία 32χρονου στην Ηλεία - Τον βρήκε σε λίμνη αίματος ο 4 ετών γιος του

Αγρια δολοφονία 32χρονου στην Ηλεία - Τον βρήκε σε μια λίμνη αίματος ο 4 ετών γι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι του βρέθηκε από τον τεσσάρων ετών γιο του ένας 32χρονος άνδρας στην Ηλεία. Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύμα στο μάτι, ενώ στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ένα πυροβόλο όπλο. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως πρόκειται για ένα νέο περιστατικό αυτοκτονίας, ωστόσο ανοιχτό περιμένει το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονική ενέργεια.

Σύμφωνα με το Ilialive αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως σύμφωνα με την πρώτη αυτοψία που πραγματοποιήθηκε υπάρχουν ενδείξεις πως τελικά δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στα ορεινά του νομού ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν έναν 19χρονο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Οι Αρχές «χτενίζουν» τις περιοχές στο Πανόπουλο, το Αντώνι, την Φολόη και τη Λασιώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ