Παντελή για λίστα Λαγκάρντ: Εκανα αγωγή στον Παπακωνσταντίνου γιατί με συκοφάντησε - iefimerida.gr

Παντελή για λίστα Λαγκάρντ: Εκανα αγωγή στον Παπακωνσταντίνου γιατί με συκοφάντησε

Παντελή: Εκανα αγωγή στον Παπακωνσταντίνου γιατί με συκοφάντησε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις 11 το πρωί καταθέτει στην προανακριτική επιτροπή η Μαρία Παντελή το όνομα της οποίας βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ και έχει συνδεθεί με τον λογαριασμό των 500.000.000 δολαρίων που υπάρχει στη λίστα.

Σε ένα διάλλημα της συνεδρίασης η κ.Παντελη μίλησε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και έκανε λόγο για κατασυκοφάντηση που έχει υποστεί και αυτή και η οικογένεια της. Επέρριψε ευθύνες για το διασυρμό αυτό όπως είπε στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ο οποίος την κατονόμασε ως ένα από τα 10 πρόσωπα μεγαλοκαταθετών που ήταν στη λίστα Λαγκάρντ και του προκάλεσαν εντύπωση ενώ ήξερε από την αρχή οτι ήταν user Internet και τίποτα άλλο.

Η κ. Παντελή ανέφερε οτι έκανε αγωγή κατά του κ Παπακωνσταντίνου γιατί ήταν η αιτία όλης της κατασυκοφάντησης της και την εμπλοκής της στην υπόθεση

Σε ερώτηση γιατί άργησε να μιλήσει απάντησε ότι δεν μίλησε γιατί θεωρούσε ότι ήταν τόσο αβάσιμα αυτά που γράφονταν που θα σταματούσαν κάποια στιγμή. «Περίμενα να φύγει όπως ήρθε αυτή η ιστορία. Αναγκάστηκα όμως να μιλήσω μήπως και σταματήσει ο διασυρμός. Εφτασαν κάποιοι να γράφουν ότι είμαστε στο Παρίσι σε σπίτι με πισίνα και κάνουμε διακοπές. Ηρθαν να δούνε πως ζούμε; Να διαπιστώσουνε πως ζούμε;. Τα παιδιά μου σε δημόσιο σχολείο πάνε. Ο σύζυγος μου γυρίζει τον κόσμο με 10 βαλίτσες για να πουλήσει γυαλιά. Και όμως έχουμε ακούσει τα πιο απίθανα πράγματα».

Η κ. Παντελη είπε στους δημοσιογράφους ότι μέχρι τώρα τα μέλη της επιτροπής της φέρθηκαν με ευγένεια ανάφερε ότι τους περισσότερους δεν τους ξέρει ούτε οπτικά ενώ το μόνο μέλος της επιτροπής που φάνηκε να γνωρίζει ήταν η Ζωή Κωνσταντοπουλου. «Αυτή την ξέρω από την τηλεόραση και τις εφημερίδες αλλά δεν με έχει εξετάσει ακόμα. Για να δούμε» είπε και εκεί τελείωσε η συνομιλία της με τους δημοσιογράφους γιατί εκλήθη ξανά στην προανακριτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ