Μετά πέντε χρόνια η ΕΛ.ΑΣ απέταξε τον Κορκονέα -δολοφόνο του Γρηγορόπουλου - iefimerida.gr

Μετά πέντε χρόνια η ΕΛ.ΑΣ απέταξε τον Κορκονέα -δολοφόνο του Γρηγορόπουλου

Μετά πέντε χρόνια η ΕΛ.ΑΣ επέταξε τον Κορκονέα που δολοφόνησε τον Γρηγορόπουλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΛΑΣ αποτάσσονται από το Σώμα ο Επαμεινώνδας Κορκονέας και ο Βασίλης Σαραλιώτης.

Πρόκειται για τους δύο ειδικούς φρουρούς που έχουν καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι Επαμεινώνδας Κορκονέας παραμένει στην ΕΛΑΣ και μισθοδοτείται με το 30% των αποδοχών του, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσής του από το Πειθαρχικό Συμβούλιο έχει αναβληθεί 5 φορές.

Μάλιστα ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας είχε πει «από τα 150 ευρώ που εισέπραττε μηνιαίως τα μεν 30 ευρώ αφορούν επίδομα για την διανοητικά άρρωστη αδερφή του και τα δε 120 ευρώ είναι για να μπορέσουν να ζήσουν στις πλαγιές του Ταϋγέτου τα ηλικίας 6,8 και 10 ετών παιδιά του»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ