Δραματική παρέμβαση Ολάντ: Τηλεφώνημα στον κύπριο πρόεδρο Αναστασιάδη - iefimerida.gr

Δραματική παρέμβαση Ολάντ: Τηλεφώνημα στον κύπριο πρόεδρο Αναστασιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φρανσουά Ολάντ θα συνομιλήσει τηλεφωνικά την Τετάρτη το μεσημέρι με τον κύπριο ομόλογό του Νίκο Αναστασιάδη, μια ημέρα μετά την απόρριψη από το κυπριακό κοινοβούλιο του ευρωπαϊκού προγράμματος διάσωσης, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του γάλλου προέδρου που δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα Le Point.

«Θα συνομιλήσουν για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή προκειμένου να αναζητήσουν διέξοδο από την δύσκολη φάση στην οποία έχει περιέλθει η κυπριακή οικονομία σε ένα πνεύμα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Ο Φρανσουά Ολάντ συζήτησε για το κυπριακό αδιέξοδο με την γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στο περιθώριο μιας συνάντησης με ευρωπαίους επιχειρηματίες το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρει η ίδια εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ