Πέρασαν και από την έδρα της Οκλαχόμα οι ασταμάτητοι Νάγκετς [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέρασαν και από την έδρα της Οκλαχόμα οι ασταμάτητοι Νάγκετς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους 13 αγώνες διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους οι Ντένβερ Νάγκετς περνώντας και από την έδρα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 114-104, δείχνοντας πως μετά τους Μαϊάμι Χιτ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο ΝΒΑ.

Εξι παίκτες των νικητών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Τάι Λόσον να πετυχαίνει 25 και τον εορτάζοντα (σ.σ. έκλεισε τα 37 του χρόνια) Αντρε Μίλερ να προσθέτει άλλους 20. Ο Κώστας Κουφός είχε έξι πόντους και επτά ριμπάουντ σε 16:17 λεπτά συμμετοχής, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Κέβιν Ντουράντ (34π.) και Ράσελ Γουέστμπρουκ (25π.). Οι Σακραμέντο Κινγκς νίκησαν 116-101 τους Λος Αντζελες Κλίπερς, ενώ οι Ιντιάνα Πέισερς επικράτησαν με 95-73 των Ορλάντο Μάτζικ. Εντός έδρας νίκη πέτυχαν και οι Μιλγουόκι Μπακς επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 102-95.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ