Στη Μόσχα για διαπραγματεύσεις ο υπουργός Τουρισμού και Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης - iefimerida.gr

Στη Μόσχα για διαπραγματεύσεις ο υπουργός Τουρισμού και Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μόσχα θα μεταβεί σήμερα ο υπουργός Εμπορίου, Τουρισμού και Ενέργειας της Κύπρου Γιώργος Λακκοτρύπης για την έκθεση τουρισμού, με τις πληροφορίες όμως να αναφέρουν ότι ένα από τα βασικά θέματα θα είναι η άμεση αξιοποίηση των κοιτασμάτων της κυπριακής ΑΟΖ.

Για να καθησυχάσει τους Ρώσους οργανωτές ταξιδιών και να αποτρέψει την ακύρωση προγραμμάτων και κρατήσεων ταξιδεύει σήμερα ο υπουργός Τουρισμού και Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης σε μια προσπάθεια να δείξει τη σημασία του ρωσικού τουρισμού για την Κύπρο, με την άμεση αξιοποίηση των κοιτασμάτων της ΑΟΖ να βρίσκεται στο επίκεντρο προκειμένου να εξασφαλιστούν άμεσα σημαντικά κονδύλια.

Το ταξίδι του Κύπριου υπουργού στην Μόσχα, ήταν μάλλον προγραμματισμένο ενώ από χθες βρίσκεται και ο υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΡΙΚ βρίσκεται κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η θετική κατάληξη στη μεγαλύτερη τραπεζική συμφωνία που σχεδιάζεται τους τελευταίους μήνες, να είναι κοντά. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΡΙΚ, η προεργασία που έγινε ήταν πολύ ενθαρρυντική και οι οι αντιπρόσωποι της Τράπεζας αναχώρησαν εσπευσμένα για τη Μόσχα, προκειμένου να μη χαθεί η ευνοϊκή χρονική συγκυρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ