«Παντρεύτηκα ντυμένη στα μαύρα σε έναν πύργο στη Σκοτία», δηλώνει η Εβελίνα Παπούλια - iefimerida.gr

«Παντρεύτηκα ντυμένη στα μαύρα σε έναν πύργο στη Σκοτία», δηλώνει η Εβελίνα Παπούλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη ροκ όπερα Δαίμονες, στην οποία συμπρωταγωνιστεί, τον Νίκο Καρβέλα και τον «γοτθικό» γάμο της μίλησε η Εβελίνα Παπούλια σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Δεν ξέρω αν έχει γίνει τέτοια υπερπαραγωγή ξανά στην Ελλάδα. Εχει απίστευτη τεχνολογία και δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει ποτέ κάτι ανάλογο. Εχει κάποια εφέ τα οποία δεν έχουν ξαναγίνει». Αυτό δήλωσε -σχετικά με την παράσταση Δαίμονες- η δημοφιλής ηθοποιός στο Πρωινό Mou.

Προσθέτοντας, σχετικά με τη συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα: «Ο Νίκος έχει μία πάρα πολύ έντονη προσωπικότητα, το οποίο για να το τοποθετήσω και ανάλογα, θα έλεγα πως στην Ελλάδα δεν ανεχόμαστε το διαφορετικό».

Αν και εκεί που εστιάζουν όλοι είναι στην περιγραφή του γάμου της στη Σκοτία: «Γενικά, οτιδήποτε γοτθικό μού αρέσει. Ο γάμος μου έγινε σε πύργο και ήμουν ντυμένη στα μαύρα. Είχαμε φτιάξει ένα φόρεμα, ιδιαίτερο... Συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο μέσα μου, μεταφυσικό. [...] Είναι μερικά μέρη που πηγαίνεις και αισθάνεσαι οικεία».

Μια ακόμη συνέντευξη όπου η Εβελίνα Παπούλια μιλάει ειλικρινά για τη ζωή της. Οπως συνέβη με την αντίστοιχη που έδωσε πριν από μερικές μέρες στο περιοδικό ΟΚ. Εκεί που αποκάλυψε πόσο χρονών είναι («Είμαι 41ετών. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου. Από τη στιγμή που έχω ζήσει υπέροχα χρόνια γιατί να ντρέπομαι για την ηλικία μου; Δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι από τον χρόνο, ούτε έπαθα καμία κρίση όταν πάτησα τα 40. Μεγαλύτερο σοκ είχα πάθει όταν μπήκα στα 30») και γιατί δεν θα ξανακάνει μπότοξ («Προσέχω τον εαυτό μου, αλλά δεν μου αρέσουν οι ακρότητες. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει να κάνω μπότοξ, αλλά δεν μου κράτησε καθόλου, γιατί οι μυς μου είναι πολύ δυνατοί, οπότε δεν είχε νόημα να το επαναλάβω»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ