Μεγάλη επιχείρηση για τις κλοπές ρεύματος στον Ασπρόπυργο [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεγάλη επιχείρηση για τις κλοπές ρεύματος στον Ασπρόπυργο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επιχείρηση στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν πάνω από 50 αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ασφάλειας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Αττικής, με τα ανάλογα μέσα και εξοπλισμό, και προχώρησαν στον έλεγχο 84 ατόμων και 23 οχημάτων.

Στο αστυνομικό τμήμα προσήχθησαν 32 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν εννέα: οκτώ άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και ένα άτομο για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και παράβαση του Ν. περί όπλων.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν δέκα παραβάσεις, εκ των οποίων οι εννέα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και μια περί όπλων, ενώ κατασχέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ