Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Τόμας Πρωτόπαπα - Πώς έγινε μετά το τροχαίο [εικόνες]

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική του ΚΑΤ ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας ο οποίος το πρωί της Κυριακής ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό.

Η εκπομπή «Mίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου προέβαλε βίντεο με εικόνες του κατεστραμμένου αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε ο Τόμας Πρωτόπαπας.

Οπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες, πρόκειται για ένα μαύρο Smart το οποίο από τη σύγκρουση έχει καταστραφεί ολοσχερώς το πίσω μέρος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός το πρωί της Κυριακής κατευθυνόταν προς το στούντιο όπου γυρίζεται η εκπομπή που συμμετέχει, το Dr Cook.

Ενώ οδηγούσε επί της Αττικής Οδού, κάποια στιγμή σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να τηλεφωνήσει στην παραγωγή της εκπομπής και να λάβει οδηγίες για το πώς θα πάει στο στούντιο.

Εκείνη τη στιγμή ένα βαν της Αττικής Οδού έπεσε από απροσεξία πάνω του με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να υποστεί βαριές κακώσεις στο κεφάλι.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η Αττική Οδός:

«Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το τραγικό ατύχημα που συνέβη στον Τόμας Πρωτόπαπα την Κυριακή το πρωί στην Αττική Οδό.

Tο ατύχημα αυτό μας έχει συνταράξει όλους, ειδικότερα δε τον οδηγό του οχήματος της εταιρίας, ο οποίος είναι συντετριμμένος. Ευχόμαστε και εμείς μαζί με όλο τον κόσμο να μπορέσει ο Τόμας να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές, στη διάθεση των οποίων βρίσκονται όλα τα σχετικά στοιχεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ