Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας φαντασιώνεται τον εαυτό του πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας φαντασιώνεται τον εαυτό του πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας φαντασιώνεται τον εαυτό του πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμηρά σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

«Προφανώς ο κ. Τσίπρας επειδή στην Ελλάδα δεν μπορεί να πείσει ούτε τους δικούς του, φαντασιώνεται τον εαυτό του πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Κεδίκογλου.

«Μεταξύ άλλων αδιανόητων, είπε σήμερα ότι ακόμα και αν η Κυπριακή Βουλή επιλέξει να ψηφίσει την απόφαση του Eurogroup, η Ελλάδα πρέπει να την μπλοκάρει. Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός σε όλο του το μεγαλείο. Επίσης, μαθήματα αγάπης για την Πατρίδα από τον αρχηγό ενός κόμματος που δέχεται τις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπίων, μιλάει για Αιγαίο που ανήκει στα ψάρια του και "χαρίζει" ελληνικές βραχονησίδες στην Τουρκία, δεν δεχόμαστε», προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ