Νέα ήθη και έθιμα στο Βατικανό - Ο Πάπας κυκλοφορεί με τα παλιά φθαρμένα του μποτάκια [εικόνα] - iefimerida.gr

Νέα ήθη και έθιμα στο Βατικανό - Ο Πάπας κυκλοφορεί με τα παλιά φθαρμένα του μποτάκια [εικόνα]

Νέα ήθη και έθιμα στο Βατικανό - Ο Πάπας κυκλοφορεί με τα παλιά φθαρμένα του μπο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα λούσα και τη χλιδή αρνείται με κάθε τρόπο ο νέος ηγέτης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπας Φραγκίσκος Α', κάτι το οποίο φαίνεται σε κάθε κίνησή του και κάθε επιλογή του.


Τα νέα ήθη και έθιμα που επιθυμεί να φέρει στο Βατικανό ο φανατικός υπέρμαχος της απλής και ταπεινής ζωής Πάπας Φραγκίσκος, παίρνουν ήδη σάρκα και οστά.

Τη Δευτέρα έγινε γνωστό πως τo παραδοσιακά ολόχρυσο δαχτυλίδι που φορούν οι Ποντίφικες, με επιθυμία του ίδιου του Πάπα Φραγκίσκου του Α' κατασκευάστηκε όχι από χρυσό, αλλά από επιχρυσωμένο ασήμι.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, εκτός από το χρυσό δαχτυλίδι αρνείται να φορέσει και τα παραδοσιακά κόκκινα μοκασίνια που φορούσαν οι προκάτοχοί του. Μια εβδομάδα μετά την εκλογή του ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να κυκλοφορεί ακόμη με τα δικά του μαύρα, φθαρμένα μποτάκια...

Νέα ήθη και έθιμα στο Βατικανό - Ο Πάπας κυκλοφορεί με τα παλιά φθαρμένα του μποτάκια [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ