«Κρεμάει» τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν o Μάικλ Οουεν - iefimerida.gr

«Κρεμάει» τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν o Μάικλ Οουεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην απόφασή του να αποσυρθεί στο τέλος της φετινής σεζόν από την ενεργό δράση ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Μάικλ Οουεν.

«Με μεγάλη περηφάνια ανακοινώνω την πρόθεσή μου να αποσυρθώ. Έχοντας αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ, έχοντας κάνει το ντεμπούτο μου στα 17, προτού αγωνιστώ σε Ρεάλ, Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουκ, αλλά και με 89 συμμετοχές στην εθνική ομάδα, νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξω την αυλαία στην καριέρα μου. Ημουν πολύ τυχερός που έκανα αυτό το ταξίδι στην καριέρα μου, το οποίο μπορούσα μόνο να έχω ονειρευτεί. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν πιθανό χωρίς την τεράστια βοήθεια από προπονητές, γυμναστές, συμπαίκτες, φιλάθλους και προσωπικούς χορηγούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθέναν ξεχωριστά για τον τεράστιο ρόλο που έπαιξαν και με βοήθησαν να φτάσω στην κορυφή. Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την όμορφη σύζυγό μου Λουίζ, που μου έδειξε τη συνεχή αγάπη και υποστήριξή της στα πάνω και τα κάτω της καριέρας μου , ενώ μου πρόσφερε το μεγαλύτερο δώρο από όλα, τα παιδιά μας. Ευχαριστώ τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσάς», έγραψε ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί στις Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουκ, ενώ τα τελευταία χρόνια η καριέρα του είχε πληγεί από τους συνεχείς τραυματισμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ