Ο εραστής της παπαδιάς ξαναχτυπά: «Δεν τον σκότωσα» - iefimerida.gr

Ο εραστής της παπαδιάς ξαναχτυπά: «Δεν τον σκότωσα»

Ο εραστής της παπαδιάς ξαναχτυπά: «Δεν τον σκότωσα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν επτά μήνες έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία του ιερέα στους Κρουνούς Ηλείας με ηθικό αυτουργό την παπαδιά και φυσικό αυτουργό τον 41χρονο εραστή της και η υπόθεση είχε σχεδόν ξεχαστεί, ωστόσο ο δράστης αποφάσισε να αλλάξει την κατάθεση του και τώρα αρνείται τη δολοφονία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ο κατηγορούμενος που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, ισχυρίστηκε με νέα του κατάθεση ενώπιον του ανακριτή, ότι τον ανάγκασαν να ομολογήσει το έγκλημα.

«Δεν πυροβόλησα το σύζυγο της παπαδιάς και ουδέποτε πήγα στον τόπο του συμβάντος για να του αφαιρέσω τη ζωή. Εκείνη τη μέρα εργαζόμουν στην Κρέστενα από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 13:50 μετά το μεσημέρι. Με την παπαδιά επικοινωνούσαμε με γραπτά μηνύματα. Μου έγραφε πως με αγαπάει και μου ζητούσε να χωρίσω από τη γυναίκα μου. Μου έλεγε πως την έδερνε ο παπάς και μου ζητούσε και χρήματα... Με κλειστά μάτια το είπα. Εγώ δε μπορώ να πάω ούτε σε κηδεία, σας λέω την αλήθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ