Ξάγρυπνος στο κελί ο Παπαγεωργόπουλος: «Αραγε οι δικαστές μου κοιμούνται;» - iefimerida.gr

Ξάγρυπνος στο κελί ο Παπαγεωργόπουλος: «Αραγε οι δικαστές μου κοιμούνται;»

Ξάγρυπνος στη φυλακή ο Παπαγεωργόπουλος: «Αραγε οι δικαστές μου κοιμούνται;»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως ζει στη φυλακή ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος με επιστολή που δημοσίευσε στο προσωπικό του ιστολόγιο κατέγραψε πως περνάει τις ημέρες του στο κελί, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την αγανάκτηση του, ενώ τονίζει με κάθε τρόπο πως είναι αθώος και καταδικάστηκε άδικα.

Χαρακτηριστικό είναι και το απόσπασμα που δημοσιεύουν τα ΝΕΑ.

«... Κάποιοι κοιμούνται. Η ώρα είναι 5 το πρωί. Αραγε οι δικαστές μου κοιμούνται; Το εύχομαι...Σε 20 τετρ. μέτρα 10 άτομα! 10 κρεβάτια, 5 ντουλαπάκια, 2 τραπεζάκια, 4 σκαμπό, 1 ψυγειάκι, 30 τσάντες, παράθυρα ψηλά να μη βλέπεις τον ορίζοντα, μία τουαλέτα για 10 άτομα, η οποία όμως είναι υπερυψωμένη και από το παράθυρό της βλέπεις τις εγκαταστάσεις της ESSO!Ξεκουράζεται το μάτι... Ευτυχώς οι πάντες είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί!... Με κοιτούν με σεβασμό. Με ρωτούν αν θέλω κάτι...».

«Η καταδίκη του ήταν η επιβράβευσή γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν διανοήθηκα να καταχραστώ ούτε 1 ευρώ. Οπως έλεγα με χιούμορ, είμαι από τους λίγους Θεσσαλονικείς που δεν έχω εξοχικό στη Χαλκιδική! Και βέβαια μπουζούκια, καζίνο, προκλητική ζωή, βίλες στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη, διακοπές στην Καραϊβική ή τις Μαλδίβες ήταν άγνωστα σε μένα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλειά. Εργασιοθεραπεία. Ισως μου είχε μείνει από τον αθλητισμό...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ