Κλειστές οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα - Θα ανοίξουν την Πέμπτη - iefimerida.gr

Κλειστές οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα - Θα ανοίξουν την Πέμπτη

Κλειστές μέχρι την Πέμπτη οι Κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου, της CPB (Λαϊκή Τράπεζα) και της Ελληνικής Τράπεζας θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την Τετάρτη και οι πολίτες που επιθυμούν να κάνουν συναλλαγές θα μπορούν να τις πραγματοποιούν μόνο μέσω των αυτόματων μηχανημάτων, όπως ανακοίνωσε το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται πως στο Eurogroup της 16ης Μαρτίου συμφωνήθηκε το πλαίσιο για τη μεταβίβαση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα σε ελληνικό πιστωτικό ίδρυμα, με τρόπο που διαφυλάσσει στο ακέραιο τους καταθέτες των υποκαταστημάτων αυτών και διασφαλίζει το ελληνικό δημόσιο συμφέρον και τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

Παράλληλα αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των μετοχών των εν λόγω τραπεζών από το Χρηματιστήριο Αθηνών - μέχρις ότου βρεθεί η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ