Βρέθηκε ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Κρητικό λυράρη - iefimerida.gr

Βρέθηκε ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Κρητικό λυράρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρέθηκε ο δράστης που πυροβόλησε πριν λίγες μέρες τον λυράρη Νίκο Γωνιανάκη σε κέντρο διασκέδασης στην Σκαλέτα Ρεθύμνου, γιατί αρνήθηκε να του παίξει μια παραγγελιά.

Πρόκειται για έναν 26χρονο, ο οποίος και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μάλιστα σε βάρος αστυνομικού, έξω από κατάστημα-μπαρ στο Ρέθυμνο και για αυτή του την πράξη είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης σε Δικαστικές Φυλακές της Κρήτης. Επίσης το όνομα του 26χρονου δράστη έχει στο παρελθόν εμπλακεί σε ένοπλη συμπλοκή 7 ατόμων έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο, ενώ και για αυτή του την πράξη είχε δικαστεί και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι αυτοπρόσωπης εμφάνισης στο Τμήμα Ασφάλειας του τόπου κατοικίας του.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή στην ίδια υπόθεση ενός ακόμη 27χρονου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη 26χρονος Ρέθυμνο δράστης λυράρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ