Χρηματική αποζημίωση ζητά η μητέρα του αδικοχαμένου Άλεξ - iefimerida.gr

Χρηματική αποζημίωση ζητά η μητέρα του αδικοχαμένου Άλεξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νατέλα Ιτσουάιντσε, η μητέρα του άτυχου Άλεξ, που η ιστορία του συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Βέροιας αλλά και όλη την Ελλάδα, διεκδικεί αποζημίωση για ψυχική οδύνη και εξέφρασε την πρόθεσή της να διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων της αποζημίωσης σε ιδρύματα προστασίας των ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, η Νατέλα Ιτσουάιντσε κατέθεσε αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του άτυχου παιδιού ζητάει 300.000 ευρώ από καθένα από τα παιδιά και τους γονείς τους που κρίθηκαν ένοχα για το θάνατο του του Άλεξ.

Η Νατέλα Ιτσουάιντσε αναφέρει στην αγωγή που κατέθεσε πως η απώλεια του Άλεξ έχει κλονίσει το συναισθηματικό και ψυχικό κόσμο της, ενώ όπως σημειώνει κατά το παρελθόν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

«Ο θάνατός του κυριολεκτικά σταμάτησε τη ζωή μου (...) και μετέτρεψε την καθημερινότητά μου σε μία μηχανική βιολογική συνέχεια, απαραίτητη για ένα και μοναδικό λόγο: γιατί αισθάνομαι λειψή που δεν έχω ακόμα μπορέσει να ενταφιάσω το παιδί μου, δεν έχω αποτίσει τον ελάχιστο φόρο τιμής στο νεκρό του σώμα», τονίζεται στην αγωγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ