Μητέρα Ριζάι: Ο γιος μου κρατείται παράνομα από το ελληνικό κράτος, είναι αθώος [βίντεο] - iefimerida.gr

Μητέρα Ριζάι: Ο γιος μου κρατείται παράνομα από το ελληνικό κράτος, είναι αθώος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητικές δηλώσεις έκανε η μητέρα του γνωστού κακοποιού Αλκέτ Ριζάι μετά το θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου, αναφέροντας σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό, ότι ο γιος της «κρατείται παράνομα» από το ελληνικό κράτος, τονίζοντας παράλληλα ότι «είναι αθώος».

Κεντρικό θέμα στα ΜΜΕ της Αλβανίας έγινε το περιστατικό στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου ο Αλκέτ Ριζάι κρατούσε ομήρους πέντε σωφρονιστικούς υπαλλήλους, απειλώντας ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά.

Η μητέρα του Ριζάι, μίλησε σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό και είπε προκλητικά πως ο γιος της ο οποίος καταδικάστηκε για τρεις δολοφονίες «κρατείται παράνομα από το ελληνικό κράτος εδώ και 13 χρόνια», ζητώντας την παρέμβαση της αλβανικής κυβέρνησης, ενώ παράλληλα τον παρότρυνε να «φτάσει μέχρι το τέλος» γιατί «είναι αθώος».

Μάλιστα η μητέρα του Ριζάι είπε στον τηλεοπτικό σταθμό News24 ότι ολόκληρη η Αλβανία είναι «περήφανη» για τον γνωστό κακοποιό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ