«Ο Καζαντζίδης ήθελε να είμαι υπό τον ζυγό του» δήλωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος - iefimerida.gr

«Ο Καζαντζίδης ήθελε να είμαι υπό τον ζυγό του» δήλωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κόντρα του με τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη μίλησε ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Ο Καζαντζίδης δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την ιδέα ότι έγινα κι εγώ κάποιος. Ηθελε να είμαι υπό τον ζυγό του». Αυτό δήλωσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στη Real News απαντώντας στην ερώτηση γιατί τον έβριζε ο Καζαντζίδης.

Αφού πρώτα είχε διευκρινίσει ότι «στα δικαστήρια, όμως, δεν φτάσαμε για τα τραγούδια (σ.σ. των οποίων διεκδικούσαν και οι δυο την πατρότητα). Φτάσαμε για το βρίσιμο. (...) Θύμωσα όταν άρχισε να με κακολογεί σε όλους, με διάφορες γελοιότητες. Εβγαινε στις συνεντεύξεις, με κάθε ευκαιρία, με κάθε νέο δίσκο του, και στόλιζε άσχημα εμένα, τη γυναίκα μου ή τον πατέρα μου - τον έλεγε ταγματασφαλίτη. (...) Και δεν ανέχτηκα κάποιον που του είχα χαρίσει τα τραγούδια μου και που έπαιρνε μέχρι και τα ποσοστά μου να με βρίζει κιόλας».

Όσον αφορά το τι ακριβώς συνέβη με τα τραγούδια, ο Χρήστος Νικολόπουλος εξηγεί: «Από την πρώτη στιγμή που έβγαλε δισκάκια με τα τραγούδια μου έβαζε το όνομά του πριν από το δικό μου - ότι ήμασταν και οι δυο μας συνθέτες των τραγουδιών. Διαμαρτυρήθηκα στον παραγωγό και έμαθα πως ήταν εντολή του Καζαντζίδη. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έπαιρνε και τα λεφτά. Εγώ δεν ήθελα να πολεμήσω τον άνθρωπο που με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα. Αλλά αυτή η στάση του συνεχίστηκε και στα επόμενα 34 τραγούδια που ηχογραφήσαμε. Ποτέ όμως δεν υπέγραψα κανένα χαρτί αποδοχής...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ