Ανοιχτές, μέχρι νεοτέρας, οι τράπεζες στην Κύπρο αύριο - iefimerida.gr

Ανοιχτές, μέχρι νεοτέρας, οι τράπεζες στην Κύπρο αύριο

Ανοιχτές μέχρι νεοτέρας οι τράπεζες στην Κύπρο αύριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά, μέχρι νεοτέρας, θα λειτουργήσουν οι τράπεζες στην Κύπρο δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Αλίκη Στυλιανού, η οποία τόνισε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα και η ομαλότητα στην αγορά.

Ανοιχτές θα είναι οι τράπεζες στην Κύπρο αύριο σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΚΤΚ Αλίκη Στυλιανού στο ΡΙΚ. Η κυρία Στυλιανού επεσήμανε ότι αν υπάρξει διαφοροποίηση θα πρέπει να εκδοθεί διάταγμα και να υπάρξουν ανακοινώσεις, κινήσεις που μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει, με αποτέλεσμα να ακολουθηθούν οι υπάρχουσες οδηγίες και να λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη οι τράπεζες.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου δήλωσε ότι παρά τη δυσκολία της κατάστασης στην Κύπρο και τον φόβο εκροής χρημάτων από τις καταθέσεις, η Κεντρική Τράπεζα έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή ομαλότητα και σταθερότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ