«Γεννήθηκα χωρίς μόριο, αλλά θα μου φτιάξουν ένα από το χέρι μου», δηλώνει 39χρονος σεκιουριτάς - iefimerida.gr

«Γεννήθηκα χωρίς μόριο, αλλά θα μου φτιάξουν ένα από το χέρι μου», δηλώνει 39χρονος σεκιουριτάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 39χρονος υπάλληλος security Άντριου Γουόρντλ (που γεννήθηκε με όρχεις, αλλά όχι πέος) μιλάει σε βρετανική εφημερίδα για το πως αισθάνεται που θα γίνει ένας από τους πρώτους άντρες στον κόσμο που θα αποκτήσει τεχνητό μόριο.

Μια περίπλοκη επέμβαση -σε τρία μέρη- σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν οι πλαστικοί χειρούργοι στο University College London προκειμένου να βοηθήσουν τον 39χρονο να αποκτήσει μια φυσιολογική ζωή.

Έχοντας γεννηθεί με την ουροδόχο κύστη του στην εξωτερική πλευρά του σώματός του, ο Άντριου Γουόρντλ βρέθηκε να μεγαλώνει με όρχεις, αλλά χωρίς πέος. Κάτι που σήμαινε ότι, παρά την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε ως παιδί για να μεταφερθεί η ουροδόχος κύστη του εκεί που έπρεπε, συνέχισε να μην έχει μόριο.

Αυτό σκοπεύουν να αλλάξουν οι χειρούργοι που ετοιμάζονται να αφαιρέσουν μια μεγάλη ποσότητα δέρματος από το χέρι του, την οποία στην συνέχεια θα τοποθετήσουν στην περιοχή των γενετικών του οργάνων. Στην συνέχεια, με την βοήθεια μιας αντλίας, ο Άντριου θα μπορέσει για πρώτη φορά να ουρήσει και να κάνει σεξ κανονικά.

Μιλώντας στην Sun, ο 39χρονος δηλώνει «Επιτέλους θα μπορέσει να κάνω αυτό που πάντα ονειρευόμουν, το να ξεκινήσω οικογένεια».

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ο ισχυρισμός του ότι, παρά την έλλειψη μορίου, έχει καταφέρει να κοιμηθεί με πάνω από 100 γυναίκες, παρά το γεγονός ότι το μόνο που αισθανόταν όταν ήταν με αυτές ήταν ένα μυρμήγκιασμα στο στομάχι. Ενώ χρειάστηκε να αποκαλύψει την αλήθεια μόνο στο 20% από αυτές.

Βέβαια, την ζωή του, μόνο ρόδινη δεν την λες. Η μητέρα του τον έδωσε για υιοθεσία. Και, από τις φιλενάδες του, μόνο η πρώτη κάθισε μαζί του για 4 χρόνια, πριν του πει ότι «θέλει να νοιώσει κάτι περισσότερο». Ενώ μια άλλη, όταν της είπε την αλήθεια, του έριξε γροθιά στο πρόσωπο.

Η συγκεκριμένη εγχείριση έρχεται ακριβώς στην κατάλληλη περίοδο για τον Άντριου που, δυο χρόνια πριν, απελπισμένος, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ