Στα βήματα του Τσάβες ο Νίκολας Μαδούρο, άρχισε τα «τιτιβίσματα» στο twitter

Στα χνάρια του πολιτικού του μέντορα Ούγκο Τσάβες φαίνεται ότι βαδίζει ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, ο οποίος εγκαινίασε τον δικό του λογαριασμό στο twitter συγκεντρώνοντας χιλιάδες followers λίγες ώρες μετά.

Να «καταλάβει το έδαφος» που απελευθερώθηκε από τον Ούγκο Τσάβες προσπαθεί ο εκτελών χρέη αντιπροέδρου της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, ο οποίος δημιούργησε λογαριασμό στο twitter, την ίδια μάλιστα ημέρα που η δημόσια τηλεόραση ξεκίνησε την επανάληψη του «Hello President», της περίφημης τηλεοπτικής εκπομπής του προέδρου Τσάβες, ο οποίος ήταν μεγάλος θαυμαστής του Twitter με περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια followers.

Ο Μαδούρο, συγκέντρωσε περίπου 150.000 followers λίγες ώρες μετά τη δημιουργία του λογαριασμού του, προαναγγέλλοντας τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της 14ης Απριλίου, ενώ παράλληλα μετέδωσε τις δεσμεύσεις του Τσάβες δηλώνοντας: «Εγώ, ο Νίκολας Μαδούρο, γιος του Τσάβες, θα κάνω ό,τι έχω ορκιστεί στον Κομαντάντε. Εβαλα όλες μου τις δυνάμεις για να εδραιωθεί ο σοσιαλισμός!» ανέφερε στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε από τον κάτοχο του λογαριασμού @ NicolasMaduro.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ