Στα βήματα του Τσάβες ο Νίκολας Μαδούρο, άρχισε τα «τιτιβίσματα» στο twitter - iefimerida.gr

Στα βήματα του Τσάβες ο Νίκολας Μαδούρο, άρχισε τα «τιτιβίσματα» στο twitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χνάρια του πολιτικού του μέντορα Ούγκο Τσάβες φαίνεται ότι βαδίζει ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, ο οποίος εγκαινίασε τον δικό του λογαριασμό στο twitter συγκεντρώνοντας χιλιάδες followers λίγες ώρες μετά.

Να «καταλάβει το έδαφος» που απελευθερώθηκε από τον Ούγκο Τσάβες προσπαθεί ο εκτελών χρέη αντιπροέδρου της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, ο οποίος δημιούργησε λογαριασμό στο twitter, την ίδια μάλιστα ημέρα που η δημόσια τηλεόραση ξεκίνησε την επανάληψη του «Hello President», της περίφημης τηλεοπτικής εκπομπής του προέδρου Τσάβες, ο οποίος ήταν μεγάλος θαυμαστής του Twitter με περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια followers.

Ο Μαδούρο, συγκέντρωσε περίπου 150.000 followers λίγες ώρες μετά τη δημιουργία του λογαριασμού του, προαναγγέλλοντας τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της 14ης Απριλίου, ενώ παράλληλα μετέδωσε τις δεσμεύσεις του Τσάβες δηλώνοντας: «Εγώ, ο Νίκολας Μαδούρο, γιος του Τσάβες, θα κάνω ό,τι έχω ορκιστεί στον Κομαντάντε. Εβαλα όλες μου τις δυνάμεις για να εδραιωθεί ο σοσιαλισμός!» ανέφερε στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε από τον κάτοχο του λογαριασμού @ NicolasMaduro.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ