«Είμαι Ράμπο, θα τα καταφέρω», δηλώνει ο Μπουλάς για το πρόβλημα υγείας του - iefimerida.gr

«Είμαι Ράμπο, θα τα καταφέρω», δηλώνει ο Μπουλάς για το πρόβλημα υγείας του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε -για πρώτη φορά- ο Σάκης Μπουλάς σε συνέντευξη που έδωσε σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

«Όταν είχα τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, το 2005, όταν χρειάστηκε να κάνω τετραπλό μπαϊπάς, δεν τρόμαξα, δεν φοβήθηκα καθόλου. Είχα την αίσθηση ότι θα πέσω και θα κοιμηθώ, θα ξεκουραστώ. Απλώς συνειδητοποίησα κάποια πράγματα και είδα τι έπρεπε να αλλάξω. Αν φτάσεις στο παραπέντε, αν δεις τα ραδίκια ανάποδα, επιστρατεύεις υπομονή και πειθαρχία». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στην Real News.

Προσθέτοντας πως «Πολλές φορές, όταν βρίσκω δύναμη πειθαρχώ. Γίνομαι άλλος άνθρωπος. Έτσι ξεπέρασα και το πάθος μου με το ποτό, με πειθαρχία και επιμονή και τα κατάφερα μόνος μου. Είμαι βέβαια λίγο των άκρων. Ή όλα ή τίποτα».

Όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τώρα, ο Σάκης Μπουλάς παραδέχεται πως είναι πολύ σοβαρό «Τώρα το πρόβλημα της υγείας μου είναι πολύ σοβαρό, αλλά για άλλη μια φορά είμαι αισιόδοξος. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο άτομο. Πρέπει να υπάρχει ελπίδα, διαισθητικά το λέω. Είμαι δυνατός εγώ. Είμαι δεκαθλητής. Είμαι ράμπο! Αυτό είναι κατάρα και ευχή ταυτόχρονα. Αλλά θα τα καταφέρω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Real news Σάκης Μπουλάς πειθαρχία μπαϊπάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ