Γνωστός ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή - Θεωρείται «κλινικά νεκρός» - iefimerida.gr

Γνωστός ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή - Θεωρείται «κλινικά νεκρός»

Γνωστός ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή - Τραυματίστηκε σε τροχαίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ με βαριά τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί.

Σύμφωνα με στενό φίλο και συνεργάτη του Τόμας, ο 26χρονος ηθοποιός σήμερα στις 8 το πρωί κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του στα στούντιο ΚΑΠΠΑ για προγραμματισμένο γύρισμα όταν συγκρούστηκε με βαν της Αττικής οδού.

Οι συνεργάτες του από την εκπομπή που τον περίμεναν στο γύρισμα, ανησύχησαν που αργούσε και άρχισαν να τον ψάχνουν, μέχρι που έμαθαν το δυσάρεστο γεγονός.

Αυτή τη στιγμή ο νεαρός ηθοποιός νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ με βαριές κακώσεις στο κεφάλι του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδης ο οποίος δημοσίευσε πρώτος την είδηση στο gossiptv.gr, θεωρείται κλινικά νεκρός.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1988 στην Αγγλία και ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 14 ετών ως μοντέλο και κατόπιν έγινε ηθοποιός. Η τελευταία του δουλειά πέρα από τα κανάλια Mad και MTV Greece ήταν στη σειρά «Βασιλιάδες» του Mega, ενώ όταν συνέβη το ατύχημα κατευθυνόταν προς το στούντιο για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του Mega «Dr Cook» όπου θα συμμετείχε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ