«Πέταξε» για τα πλέι-οφ ο «Δικέφαλος», «πέρασε» ο Αστέρας από το Περιστέρι - iefimerida.gr

«Πέταξε» για τα πλέι-οφ ο «Δικέφαλος», «πέρασε» ο Αστέρας από το Περιστέρι

«Πέταξε» για τα πλέι-οφ ο «Δικέφαλος»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντέρμπι για έναν στην Τούμπα, με τον νικητή να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό του πλεονέκτημα: με γκολ του Καμαρά στο 58΄ και του Βούκιτς στο 81΄ ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με 10 παίκτες έπαιζαν από το 39΄ οι «πράσινοι» μετά την αποβολή του Σο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με τη νίκη του αυτή, ο «Δικέφαλος» καπάρωσε ουσιαστικά μία από τις δύο πρώτες θέσεις στα πλέι-οφ. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει το ποθητό εισιτήριο.

Εξάλλου, με νίκη συνέχισε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, καθώς επιβλήθηκε 1-0 της Κέρκυρας στο «νησί των Φαιάκων». Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στους πρωταθλητές πέτυχε ο Μήτρογλου στο 79΄.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Αστέρας πέρασε με νίκη (τελικό σκορ 2-0) από την έδρα του Ατρόμητου, ενώ ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ