Νέα «καμπάνα» για Κατίδη - Παραδειγματική τιμωρία και από τη Σουπερ Λίγκα - iefimerida.gr

Νέα «καμπάνα» για Κατίδη - Παραδειγματική τιμωρία και από τη Σουπερ Λίγκα

Νέα «καμπάνα» για Κατίδη - Παραδειγματική τιμωρία και από τη Σουπερ Λίγκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο ναζιστικός χαιρετισμός του Γιώργου Κατίδη στο ματς με τη Βέροια να του στοίχισε τον ισόβιο αποκλεισμό του από τις εθνικές ομάδες, ωστόσο το θέμα φαίνεται πως δε θα τελειώσει εκεί, αφού αναμένεται να συζητηθεί και από το διοικητικό συμβούλιο της Σουπερ Λίγκα την Τετάρτη.

Μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε ότι η Σούπερ Λίγκα ετοιμάζεται να επιληφθεί του θέματος και να τιμωρήσει τον 20χρονο μεσο επιθετικό της ΑΕΚ για τον φασιστικό χαιρετισμό του.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στην εκπομπή «Στάση Media» ο Γιάννης Μώραλης, για την υπόθεση Κατίδη: «Θα φέρουμε το θέμα στο ΔΣ της Τετάρτης, θα είναι ένα από τα βασικά θέματα. Αν δεν συζητηθεί το θέμα από τον συνεταιρισμό, δεν μπορώ να πω κάτι παρά μόνο την προσωπική μου άποψη. Είναι απόλυτα καταδικαστέος ο χαιρετισμός αυτός. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αν υπήρχε ή όχι ιδεολογικό υπόβαθρο, αλλά τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν τους φιλάθλους. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει τις συνέπειες της πράξης του. Θεωρώ πως η απόφαση της ΕΠΟ να του επιβάλει ισόβιο αποκλεισμό είναι στη σωστή κατεύθυνση. Δεν μπορεί ένας αθλητής που μπορεί να είναι είδωλο για μικρά παιδιά να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ