Σε αστυνομικό κλοιό ο Αλκέτ Ριζάι – Δεν παραδίδεται και δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους - iefimerida.gr

Σε αστυνομικό κλοιό ο Αλκέτ Ριζάι – Δεν παραδίδεται και δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους

Σε αστυνομικό κλοιό ο Αλκέτ Ριζάι – Δεν παραδίδεται και δηλώνει αποφασισμένος να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στις φυλακές Μαλανδρίνου. Σύμφωνα με μαρτυρίες ακούγονται φωνές μέσα από τη φυλακή, ενώ ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι συνεχίζει να παραμένει εγκλωβισμένος μαζί με τους πέντε ομήρους σε διάδρομο ανάμεσα στο Αρχιφυλακείο και το εξωτερικό θυρωρείο.

Νωρίτερα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του βαρυποινίτη ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που βρισκόταν υπό ομηρία και λόγω υψηλής πίεσης ο Ριζάι του επέτρεψε να φύγει.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ενώ η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας και άλλους νομούς της Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να εντοπίσει δύο ύποπτα αυτοκίνητα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες περίμεναν να παραλάβουν τον Ριζάι από τις πρώτες ώρες που ξεκίνησε η διαδικασία της ομηρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ