Νίκη σωτηρίας για ΑΕΚ, «βυθίστηκε» περαιτέρω ο Αρης - iefimerida.gr

Νίκη σωτηρίας για ΑΕΚ, «βυθίστηκε» περαιτέρω ο Αρης

Νίκη σωτηρίας για ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΕΚ, η οποία, έστω και δύσκολα, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Βέροιας στο ΟΑΚΑ, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ της Ένωσης σημείωσαν οι Φούντας (3') και Κατίδης (84'), ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Ολαϊτάν (75'). Με τη νίκη της αυτή η ΑΕΚ απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ αναμένουν τέσσερις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο Αρης δεν τα κατάφερε κόντρα σε έναν πολύ καλό ΠΑΣ, ο οποίος επικράτησε τελικά με σκορ 2-0 στα Ιωάννινα, χάρη σε γκολ των Ιλιτς (24') και Κοροβέση (64'). Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς είχαν τρία δοκάρια, και μετά την ήττα αυτή βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, σχετικά με την παραμονή τους στην κατηγορία. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση και φιλοδοξούν να παίξουν στα πλέι οφ.

Τέλος, ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στη Λιβαδειά, ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17' με τον Λισγάρα και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 39' με τον Παπάζογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ