Αγανακτισμένοι Κύπριοι περικύκλωσαν το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγανακτισμένοι Κύπριοι περικύκλωσαν το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου άρχισαν να περικυκλώνουν από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου εξοργισμένοι κάτοικοι του νησιού.

Σύμφωνα με το newsit Κύπρου, από το πρωί αποστέλλονταν σε κινητά τηλέφωνα Κυπρίων sms που καλούσαν τους πολίτες σε μαζικές κινητοποιήσεις έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Νωρίτερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, αγανακτισμένοι πολίτες διαδήλωσαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο κατά της απόφασης που έλαβε το Eurogroup για «κούρεμα» όλων των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.

Οπως έχουμε αναφέρει σε προηγούενα δημοσιεύματα, η συμφωνία του Εurogroup για την Κύπρο προκάλεσε πανικό στους κατοίκους του νησιού οι οποίοι από το πρωί άρχισαν να σχηματίζουν ουρές έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών προκειμένου να πάρουν τις καταθέσεις τους, ενώ δεν έλειψαν και ακραία περιστατικά, όπως αυτό που συνέβη στη Λεμεσό, όταν ένας πολίτης ανέβηκε σε μια μπουλντόζα και επιχείρησε να μπει με αυτή σε μια τράπεζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ