ΠΑΣΟΚ: Τουλάχιστον δεν θίγονται οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Τουλάχιστον δεν θίγονται οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: «Τουλάχιστον δεν θίγονται οι καταθέσεις κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην Κύπρο, με το «κούρεμα» καταθέσεων μετά τη σχετική απόφαση του Eurogroup, προκαλούν πολιτικές αντιδράσεις και στην Ελλάδα.

«Εχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι δεν θίγονται οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα», σημειώνουν πηγές του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις εξελίξεις που σχετίζονται με την Κύπρο και παράλληλα αναφέρουν ότι η τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ «σοβαρά και υπεύθυνα» θα γίνει μετά από ενημέρωση από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

«Η κυβέρνηση πρέπει να ενημερώσει και να διαβεβαιώσει την ελληνική κοινή γνώμη με απόλυτο τρόπο», υπογραμμίζουν οι πηγές της Ιπποκράτους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ