Η Κάρλα Μπρούνι αφιερώνει το νέο της τραγούδι στον Ολάντ: Πιγκουίνε... - iefimerida.gr

Η Κάρλα Μπρούνι αφιερώνει το νέο της τραγούδι στον Ολάντ: Πιγκουίνε...

Η Κάρλα Μπρούνι αφιερώνει το νέο της τραγούδι στον Ολάντ: Πιγκουίνε...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ αφιέρωσε το νέο της τραγούδι η σύζυγος του προκατόχου του Κάρλα Μπρούνι. Οι στίχοι άκρως ειρωνικοί αφού μιλούν για έναν «πιγκουίνο» που «παίρνει ύφος βασιλιά».

«Παίρνει το ύφος του ηγεμόνα, αλλά τον ξέρω εγώ, τον πιγκουίνο, δεν έχει τρόπους πυργοδεσπότη. Χα, ο πιγκουίνος! Αν μια μέρα ξαναβρεθείς στον δρόμο μου, θα σου μάθω, πιγκουίνε, να μου κάνεις χειροφίλημα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι στίχοι του νέου τραγουδιού της πρώην πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Οι στίχοι του νέου τραγουδιού της συζύγου του Νικολά Σαρκοζί, υποστηρίζουν πολλοί, αναφέρεται εμμέσως στην 15η Μαΐου 2012, όταν ο νέος οικοδεσπότης Φρανσουά Ολάντ αντιμετώπισε ψυχρά το απερχόμενο προεδρικό ζεύγος και μάλιστα τους αποχαιρέτησε από την εξώπορτα, χωρίς να τους συνοδέψει στο αυτοκίνητό τους.

Στη Γαλλία ο όρος «πιγκουίνος» θεωρείται εξαιρετικά υποτιμητικός και τον χρησιμοποιούν θέλοντας να πουν ότι κάποιος είναι αδέξιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ