Σώστε τη ζωή σας κάνοντας... τσουλήθρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σώστε τη ζωή σας κάνοντας... τσουλήθρα [εικόνες]

Σώστε τη ζωή σας κάνοντας... τσουλήθρα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να εγκαταλείψουμε κάποιο κτίριο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ωστόσο, Κινέζοι εφευρέτες βρήκαν μια μέθοδο ταχύτατη και ιδιαίτερα διασκεδαστική.

Τοποθέτησαν, λοιπόν, μια τσουλήθρα παραπλεύρως της σκάλας ενός πενταώροφου κτιρίου, στη Σανγκάη, η οποία υπόσχεται μια «ευχάριστη διαδρομή» προς τη σωτηρία σε μόλις 14 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα η τσουλήθρα μπορεί να τοποθετηθεί στο κάγκελο της σκάλας και να ανοιγοκλείνει μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ ο εφευρέτης της Ζου Μιαορόνγκ δηλώνει ότι «είναι ένας οικονομικός, εύκολος και ασφαλής τρόπος διαφυγής».

Το ζήτημα είναι πώς θα σταματήσει κάποιος τα πιτσιρίκια που ενδέχεται να κατοικούν στο κτίριο από το να ξεχαρβαλώσουν ένα τόσο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Σώστε τη ζωή σας κάνοντας... τσουλήθρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σώστε τη ζωή σας κάνοντας... τσουλήθρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σώστε τη ζωή σας κάνοντας... τσουλήθρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σώστε τη ζωή σας κάνοντας... τσουλήθρα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ