Απίστευτο - Μωρό έπεσε στο κενό από τον 8ο όροφο και γλίτωσε - iefimerida.gr

Απίστευτο - Μωρό έπεσε στο κενό από τον 8ο όροφο και γλίτωσε

Απίστευτο - Μωρό επέζησε από πτώση από τον 8ο όροφο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μοιραίο βήμα στο κενό από τον 8ο όροφο ενός ουρανοξύστη έκανε μια 45χρονη στο Μανχάταν. Μόνο που τη βουτιά θανάτου δεν την έκανε μόνη της αλλά παρέα με το μόλις 10 μηνών μωρό της. Η γυναίκα έχασε τη ζωή της, αλλά σαν θαύμα το μωρό επέζησε.

Ο 10 μηνών Κέστον, σύμφωνα με το mama365, ο οποίος ακολούθησε τη μητέρα του στη βουτιά στο κενό από τον 8ο όροφο, αφού τον κρατούσε στην αγκαλιά της, βρίσκεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείωμα που άφησε πίσω της η 45χρονη εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην κίνηση αυτή. Οπως ανέφερε αναγνώριζε ότι αυτό που θα έκανε ήταν κακό, αλλά επέλεξε να το κάνει καθώς ανησυχούσε για το πώς αναπτυσσόταν το παιδί της.

Παραμένει άγνωστο αν το παιδί έχει ψυχικά ή σωματικά προβλήματα.

«Ακουσα μια κραυγή όταν ήταν στον αέρα και μετά ένα μεγάλο μπαμ. Εύχομαι να μην το είχα δει ποτέ αυτό» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μιλώντας στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ