Ποια είναι η «μάνα του Κίτσου» της γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης

Μπορεί το ευρύ κοινό να την γνώρισε μέσα από πρόσφατο διαφημιστικό σποτ κινητής τηλεφωνίας ως την... «Μάνα του Κίτσου», ωστόσο η Θηρεσία Μανωλούδη είναι μια ηθοποιός που έχει στις πλάτες της μια καριέρα μεγαλύτερη των 37 ετών.

Σύμφωνα με το gossip-tv η Θηρεσία Μανωλούδη λίγο πριν καταθέσει τα χαρτιά της για να συνταξιοδοτηθεί συμμετείχε στην τηλεοπτική διαφήμιση που της χάρισε όση δημοσιότητα όση δεν της είχε προσφέρει κανένας άλλος ρόλος στην 37χρονη καριέρα της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «NEWS» η «μάνα του Κίτσου» αναφερόμενη κυρίως στο οικονομικό σκέλος της συμμετοχής της στο διαφημιστικό σποτ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εφόσον πλέον δεν παίρνω από πουθενά χρήματα, είπα να το κάνω μήπως πάρω από εκεί. Ευτυχώς η εταιρεία ήταν εξαιρετική στην πληρωμή και μακάρι να ξαναβρεθεί κάτι τέτοιο».

«Εγώ δεν θέλω να σταματήσω να δουλεύω, όμως με αναγκάζουν. Αν πας στο «Κρατικό θέατρο» θα δεις ρόλους που απαιτούν ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να τους παίζουν νέοι. Δεν είναι ωραίο αυτό» συμπλήρωση η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ