Οι πραγματικές πριγκίπισσες της Disney - iefimerida.gr

Οι πραγματικές πριγκίπισσες της Disney

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος είπε ότι πριγκίπισσες υπάρχουν μόνο στα παραμύθια και στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ; Ποιο κοριτσάκι δεν έχει ονειρευτεί να γίνει πριγκίπισσα και μάλιστα της Disney; Ο φωτογράφος Ryan Astamendi πήρε μερικά κορίτσια που είχαν μεγαλώσει κάπως και έδειξε πώς οι πανέμορφες πριγκίπισσες μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά. "Ξόδεψα 30 με 40 ώρες σε αυτό το project", δηλώνει ο φωτογράφος που περήφανος παρουσιάζει ολόκληρη τη δουλειά του σε ειδικό λεύκωμα.

Οι φωτογραφίες που θα μπορούσαν με λίγη φαντασία να είναι καρέ από κάποιο φιλμ της Disney απεικονίζουν τις πριγκίπισσες του "Ποκαχόντας", "Ο Αλαντίν και το Λυχνάρι", "Η Ωραία Κοιμωμένη" και "Χιονάτη". Μαζί μπορείτε να δείτε ένα στιγμιότυπο από τη φωτογράφιση της πριγκίπισσας Ραπουνζέλ, ενώ επειδή δεν θέλουν όλα τα κορίτσια να γίνουν σεμνές και μετρημένες πριγκίπισσες παραμυθιών, παραθέτουμε και την εκρηκτική Jessica Rabbit, που με τόση μαεστρία φωτογράφησε ο ίδιος καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ