Πήρε απολυτήριο λυκείου στα 106 της! - iefimerida.gr

Πήρε απολυτήριο λυκείου στα 106 της!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αιθάλης γιαγιά 106 ετών παρέλαβε το απολυτήριο του λυκείου σε ειδική τελετή που έγινε στο σπίτι της, καθώς είναι πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Η Ρίμπα Ουίλιαμς από το Οχάιο μπορεί να τελείωσε το λύκειο το 1925, δεν πήρε όμως ποτέ το απολυτήριο επειδή αρνήθηκε να κάνει μία εργασία που της ανέθεσε ο καθηγητής της. Συγκεκριμένα η Ρίμπα είχε αρνηθεί να διαβάσει ξανά ένα βιβλίο που της έδωσε ο καθηγητής, γιατί δεν της άρεσε και να γράψει για αυτό.

Για την υπεραιωνόβια γιαγιά το απολυτήριο ήταν ένα ανεκπλήρωτο όνειρο, και ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα εξακολουθούσε να μιλά για την αδικία που έγινε τότε εις βάρος της.

Η ιστορία της είδε το φως της δημοσιότητας μέσω τοπικών εφημερίδων και έφθασε στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου, που αποφάσισε ομόφωνα να της δοθεί το απολυτήριο.

Ο διευθυντής του σχολείου την επισκέφθηκε στο σπίτι της και της το απένειμε με κάθε επισημότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ