Το Facebook γίνεται Twitter; - Σχεδιάζει να υιοθετήσει την υποστήριξη hashtags - iefimerida.gr

Το Facebook γίνεται Twitter; - Σχεδιάζει να υιοθετήσει την υποστήριξη hashtags

Το Facebook γίνεται Twitter; - Σχεδιάζει να υιοθετήσει την υποστήριξη hashtags
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρόλο που χρησιμοποιούνται ευρέως, τα hashtags δε λειτουργούν στο Facebook με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν στο Twitter. Ωστόσο, η εταιρία, σχεδιάζει να το αλλάξει αυτό, υιοθετώντας την τεχνική των hashtags και στο Facebook.

Τα hashtags στο Twitter χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία συζητήσεων που βασίζονται σε δημόσια θέματα, όπως για παράδειγμα η οικονομική κρίση ή το Harlem Shake, όπως ακριβώς συμβαίνει με το Twitter.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, το Facebook εργάζεται πάνω στη συγκεκριμένη λειτουργία, ως φυσική εξέλιξη του πρόσφατου Graph Search που παρουσίασε. Μέχρι στιγμής η αναζητήσεις περιορίζονται σε πληροφορίες που εισάγει ο χρήστης και αφορούν τους φίλους, την τοποθεσία και τις προτιμήσεις τους, ωστόσο με την προσθήκη υποστήριξης των Hashtags θα είναι εφικτή η ανεύρεση δημοσίων συζητήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ