Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς το Σαββατοκύριακο

Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς το Σαββατοκύριακο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγές θα γίνουν στα μέσα μεταφοράς το Σάββατο και Κυριακή, με τμήμα του ηλεκτρικού να είναι εκτός λειτουργίας λόγω ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής, ενώ παράλληλα δεν θα λειτουργούν και ένας σταθμός του μετρό.

Κλειστό θα είναι το Σαββατοκύριακο το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου από τον σταθμό Ειρήνη έως την Κηφισιά, καθώς γίνονται έργα στης σιδηροδρομική γραμμή. Το επιβατικό κοινό, θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από το λεωφορείο «Χ5» το οποίο θα εκτελεί το δρομολόγιο «Σταθμός ΗΣΑΠ Ειρήνη-Κηφισιά». Η γραμμή θα αρχίζει απέναντι από την είσοδο του σταθμού του ΗΣΑΠ Ειρήνη και θα τερματίζει στην πλατεία Πλατάνου, όπου βρίσκεται η αφετηρία των λεωφορείων 550, Ε7, Χ14.

Παράλληλα, το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα λειτουργεί ο σταθμός της γραμμής 2 (κόκκινη γραμμή) του μετρό «Άγιος Αντώνιος» λόγω εργασιών που γίνονται για να ενταχθούν και η υπό κατασκευή σταθμοί του Περιστερίου και της Ανθούπολης στην γραμμή, με τους συρμούς του μετρό να τερματίζουν για αυτές τις δύο ημέρες στον σταθμό στα Σεπόλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ