Οι 23 «εκλεκτοί» του Φερνάντο Σαντός για τον αγώνα με τη Βοσνία - iefimerida.gr

Οι 23 «εκλεκτοί» του Φερνάντο Σαντός για τον αγώνα με τη Βοσνία

Οι 23 «εκλεκτοί»του Σαντός για τον αγώνα με τη Βοσνία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την Παρασκευή την αποστολή της Εθνικής ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βοσνία στις 22 Μαρτίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επιφύλασσε εκπλήξεις για τους 23 «εκλεκτούς» που κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, εκτός από τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική. Στην απστολή της Ελλάδας επέστρεψαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Φάνης Γκέκας.

Αναλυτικά η αποστολή της Ελλάδας: Καρνέζης, Σηφάκης, Λοντίγκιν, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Χολέβας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ