Για τον χωρισμό της μίλησε για πρώτη φορά η Παναγιώτα Βλαντή - iefimerida.gr

Για τον χωρισμό της μίλησε για πρώτη φορά η Παναγιώτα Βλαντή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί χωρισμού, συγχώρεσης και «αντίβαρου» μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Οι αναμνήσεις είναι ακόμη νωπές. Το αντιμετωπίζω, όπως όλες οι γυναίκες, που κλαίνε, πονάνε ή χαίρονται για κάτι». Αυτό δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός στο περιοδικό Hello.

Προσθέτοντας, σχετικά με το που βρίσκει το αντίβαρό της, «Εξαρτάται από τη δύσκολη στιγμή και αν αυτή έχει να κάνει με μια συνεργασία ή με έναν χωρισμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν διαχωρίζω τη δουλειά από τη ζωή μου. Κλείνομαι στον εαυτό μου, στενοχωριέμαι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που είναι "έξω καρδιά" και λένε "πάμε για άλλα". Το "πάμε παρακάτω" δεν είναι μια λέξη που εγώ λέω εύκολα».

Τέλος, όσον αφορά το αν είναι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες, επισήμανε πως «Προσωπικά, ναι, δίνω ευκαιρίες. Μέχρι βέβαια να μπουχτίσω και να πω τέρμα. Δεν μου αρέσει το ρήμα ''συγχωρώ''. Απλώς κατανοώ, δικαιολογώ κάποια πράγματα όπως ακριβώς θέλω να κατανοούν και να δικαιολογούν κι εμένα. Είμαι κι εγώ τρωτή και αδύνατη. Δεν είμαι η "κυρία Τέλεια"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χωρισμός Hello Παναγιώτα Βλαντή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ