Κατά κόρη, κατά μάνα-Η μάνα της Κιμ Καρντάσιαν σε ερωτική ταινία - iefimerida.gr

Κατά κόρη, κατά μάνα-Η μάνα της Κιμ Καρντάσιαν σε ερωτική ταινία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι κυκλοφορεί στην αγορά προς πώληση ερωτική ταινία της μητέρας της Κιμ Καρντάσιαν από την εποχή που κεράτωνε τον σύζυγό της.

«Την άκουσα να μιλάει για αυτή με την φίλη της. Καυχιόνταν για το πόσο απελευθερωμένη και σέξι αισθανόταν που έβλεπε τον εαυτό της να κάνει έρωτα με τον εραστή της. Όταν της το είπα στην μούρη της, άρχισε να μου λέει ότι απλά έκανε πλάκα και ότι ήξερε ότι κρυφάκουγα. Ποτέ μου όμως δεν την πίστεψα».

Αυτό φέρεται να δήλωσε ο σύζυγος της Κρις Τζένερ, της καλοστεκούμενης μητέρας της Κιμ, στον φίλο του Ο. Τζέι Σίμπσον (σ.σ. τον ίδιο που κατηγορήθηκε για τον φόνο της γυναίκας του). Ο οποίος στην συνέχεια το μετέφερε σε κάποιο ρεπόρτερ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του National Enquirer μια τέτοια ταινία, αν ποτέ κυκλοφορήσει, είναι πολύ πιθανόν να καταστρέψει το brand Καρντάσιαν. Το οποίο και έχει εξελιχθεί σε μια οικογενειακή επιχείρηση που, μέσω του reality και των προϊόντων που πουλάει, έχει έσοδα εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο.

Άξιο επισήμανσης είναι ότι η Κρις Τζένερ ήταν όντως ατίθαση -και πανέμορφη- στα νιάτα της. Καθώς επίσης ότι ποτέ δεν έχουν εντελώς κοπιάσει οι φήμες ότι εκείνη ήταν ο ιθύνων νους πίσω από το sex tape που απογείωσε την καριέρα της κόρης της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ