«Πληρώθηκα προκαταβολικά προκειμένου να παίξω», δηλώνει ο Κώστας Βουτσάς - iefimerida.gr

«Πληρώθηκα προκαταβολικά προκειμένου να παίξω», δηλώνει ο Κώστας Βουτσάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη φιλοσοφία της ζωής του (και την προκαταβολή που πήρε) μίλησε ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Στον Ακάλυπτο υποδύομαι τον Σουλτάνο, έναν άνθρωπο μεγάλο σε ηλικία ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή και είναι πλέον άρχοντας. Τα γυρίσματα τα δικά μου κράτησαν τρεις μέρες και για να εξηγούμαστε ζήτησα και πήρα τα χρήματά μου προκαταβολικά». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στο Hello.

Προσθέτοντας, όσον αφορά τη φιλοσοφία της ζωής του: «Αυτή είναι η φιλοσοφία μου! Αν δουλεύεις δεν αρρωσταίνεις. Αλλωστε εγώ δεν πηγαίνω κάπου για να δουλέψω, αλλά για να παίξω. Από την άλλη όταν βρίσκεσαι σε κάποια δουλειά, ο κόσμος σε θυμάται. Εχω και μια δική μου φιλοσοφία η οποία λέει πως το 80% της επιτυχίας των ηθοποιών έγκειται στο να εμφανίζονται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ