Ο νέος ιδιοκτήτης του Μακεδονία Παλάς, Ιβάν Σαββίδης, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο νέος ιδιοκτήτης του Μακεδονία Παλάς, Ιβάν Σαββίδης, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στο Μακεδονία Παλλάς ο νέος ιδιοκτήτης του ιστορικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης Ιβάν Σαββίδης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του.

Ο επιχειρηματίας έτυχε θερμής υποδοχής από το προσωπικό του ξενοδοχείου και τους Ρώσους τουρίστες από το Ροστόφ που έφτασαν στο Μακεδονία Παλλάς.

Το ξενοδοχείο, σύμβολο της συμπρωτεύουσας, μετά από μια μικρή περίοδο που παρέμεινε κλειστό, άνοιξε και πάλι σήμερα τις πόρτες του.

Οι πρώτοι πελάτες που πέρασαν από τη ρεσεψιόν του είναι 300 Ρώσοι μεγαλοεπιχειρηματίες που κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ μαζί με τον νέο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου συμβόλου της πόλης, Ιβάν Σαββίδη. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιήσουν στο ξενοδοχείο κλειστές επαγγελματικές συναντήσεις δίνοντας έτσι την ελπίδα πως ίσως και να δημιουργηθούν συνθήκες συνεργασίας και ρώσικων επενδύσεων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η πληρότητα στο Μακεδονία Παλλάς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα ανέλθει στο εντυπωσιακό ποσοστό του 90%, αφού εκτός από τους Ρώσους έχουν κάνει κρατήσεις και πελάτες από το Ισραήλ.

Το ξενοδοχείο παρέμενε κλειστό από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετά την αποχώρηση της εταιρείας ΑΞΤΕ του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, που το λειτουργούσε τα τελευταία 16 χρόνια.

Μετά την εκμίσθωσή του από την εταιρεία του κ. Σαββίδη, έχει γίνει μια μικρή ανακαίνιση και είναι έτοιμο να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει τους επισκέπτες από Ρωσία και Ισραήλ στα 260 δωμάτια και τις 24 σουίτες του.

Ευτυχής λεπτομέρεια, το γεγονός πως έχει κληθεί το προσωπικό, που εργαζόταν να επανέλθει στα πόστα του, ενώ -όπως ορίζεται- θα παραμείνει το 92% αυτού, σύμφωνα με το thesstoday.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ