Ενοπλος εισέβαλε σε σχολείο και κράταγε ομήρους παιδιά ζητώντας μία πίτσα και ένα αναψυκτικό - iefimerida.gr

Ενοπλος εισέβαλε σε σχολείο και κράταγε ομήρους παιδιά ζητώντας μία πίτσα και ένα αναψυκτικό

Ενοπλος εισέβαλε σε σχολείο και κράταγε ομήρους παιδιά ζητώντας μία πίτσα και έν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχε η κατάσταση ομηρίας σε λύκειο στη νότια Ρωσία, όπου ένας ένοπλος άνδρας κρατούσε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, ομήρους επί ώρες απαιτώντας από τις αρχές να του φέρουν μία πίτσα και ένα αναψυκτικό.

Ο άνδρας φέρεται να είχε ένα πιστόλι και εκρηκτικά εισέβαλε το πρωί της Πέμπτης σε ένα λύκειο στην πόλη Αστραχάν κοντά στην Κασπία θάλασσα και οχυρώθηκε σε μία σχολική αίθουσα με τους τέσσερις ομήρους, δύο μαθητές του σχολείου, έναν καθηγητή και έναν υπάλληλο του προσωπικού ασφαλείας.

Η υπόθεση πήρε εντυπωσιακή τροπή έπειτα από τα λεγόμενα του εκπροσώπου της Αστυνομίας, Πιότρ Ρουσάνοφ, ο οποίος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο «Το μόνο που ζήτησε ήταν μια πίτσα και μια Sprite».

Όταν ειδοποιήθηκε, η αστυνομία δημιούργησε μια περίμετρο ασφαλείας γύρω από το σχολικό κτίριο και ικανοποίησε το αίτημα του δράστη, πηγαίνοντάς του μια πίτσα και ένα αναψυκτικό, σύμφωνα με την ίδια.

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις μαζί του, όλοι οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι σώοι και αβλαβείς, πρόσθεσε ένας άλλος εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο άνδρας συνελήφθη.

Ο καθηγητής που κρατείτο όμηρος δήλωσε ότι ο άνδρας αυτός, ηλικίας περίπου 30 ετών, είχε ένα πιστόλι, αλλά δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν επρόκειτο για πραγματικό όπλο ή ψεύτικο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ