Το πρωί ζητιάνευε και το απόγευμα έβγαινε βόλτα με αυτό το πολυτελές αυτοκίνητο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πρωί ζητιάνευε και το απόγευμα έβγαινε βόλτα με αυτό το πολυτελές αυτοκίνητο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφωνοι έμειναν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά, όταν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης-σκούπα που κάνουν για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων επαιτών που εκμεταλλεύονται τη συμπόνοια των πολιτών, εντόπισαν ένα ζητιάνο, που αν και επαιτούσε και δήλωνε ως κατοικία ένα παγκάκι, «συνελήφθη» μετά τη «δουλειά» του να απομακρύνεται με ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το flashnew.gr, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Χανίων. Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετείχαν στην επιχείρηση σκούπα, μόλις είδαν τον «ζητιάνο» να μπαίνει στο μαύρο και ακριβό αυτοκίνητο - με αριθμό κυκλοφορίας από την Βουλγαρία - τον σταμάτησαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Εκεί διαπιστώθηκε πως πρόκειται για Βούλγαρο τσιγγάνο, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον τόπο κατοικίας του απάντησε πως μένει στα... παγκάκια!

Το ακριβό αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε για να εξεταστεί και να διαπιστωθεί εάν ο «επαίτης» το κατείχε νόμιμα.

Από την Δευτέρα που ξεκίνησε σε πλήρη εφαρμογή από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων η επιχείρηση απομάκρυνσης των ζητιάνων, έχουν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο περισσότερα από 30 άτομα, άνδρες και γυναίκες, διαφόρων ηλικιών και εθνοτήτων.

Το πρωί ζητιάνευε και το απόγευμα έβγαινε βόλτα με αυτό το πολυτελές αυτοκίνητο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το πρωί ζητιάνευε και το απόγευμα έβγαινε βόλτα με αυτό το πολυτελές αυτοκίνητο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: flashnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ