Honda Civic Tourer: Όμορφο σχήμα, πρακτικό εσωτερικό, super diesel - iefimerida.gr

Honda Civic Tourer: Όμορφο σχήμα, πρακτικό εσωτερικό, super diesel

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Honda Civic Tourer είναι από εκείνα τα στέισον που σε κάνουν να απορείς γιατί τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν γνώρισαν ποτέ την αποδοχή στη χώρα μας. Κι αυτό γιατί δεν έχει μόνο όμορφο design έχει και χαρακτηριστικό, που προσδιορίζεται κυρίως από τη διαμόρφωση του πίσω μέρους και την κάθετη 5η πόρτα του, στο πάνω μέρος της οποίας υπάρχει και σπόιλερ.

Παράλληλα το διάπλατο άνοιγμα της πίσω πόρτας συμβάλλει σαφώς στην πρακτική πλευρά του χαρακτήρα του Civic Tourer, ενώ παρόλο που οι Ιάπωνες δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα νούμερα -θεωρητικά πρόκειται για πρωτότυπο, πρακτικά θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα στη χρονιά- το μέγεθος του χώρου αποσκευών θα είναι καθόλα ικανοποιητικό αν κρίνουμε από τα 400 λίτρα του hatchback.

Η γκάμα των κινητήρων δεν θα διαφέρει από αυτή του τελευταίου και βέβαια θα περιλαμβάνει και το νέο diesel των 1.600 κυβικών και των 120 ίππων που θα ταιριάζει γάντι στο Honda Civic Tourer.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ