Εγκαινίασαν ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για λάτρεις της Twilight Saga με στερητικό σύνδρομο - iefimerida.gr

Εγκαινίασαν ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για λάτρεις της Twilight Saga με στερητικό σύνδρομο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα μεγαλύτερα film franchises που δημιουργήθηκαν ποτέ, η Twilight Saga, έχει εδώ και καιρό λάβει τέλος. Η στιγμή αυτή γιορτάστηκε από εκατομμύρια οπαδούς της σειράς, με τη διαφορά ότι τώρα που το hype πήγε περίπατο, πολλοί από αυτούς δυσκολεύονται να αποδεχτούν το γεγονός ότι οι αγαπημένοι τους «αιμορούφηδες» δεν θα επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη.

Ευτυχώς, όμως, γι' αυτούς υπάρχει τώρα η ειδική τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης Twi-line, η οποία τους βοηθάει να διαχειριστούν το στερητικό τους σύνδρομο, μέσω της αναβίωσης των αγαπημένων τους στιγμών από την ταινία.

Θα πρέπει να είναι σκληρό να συμφιλιωθεί κανείς με το γεγονός ότι το ωχρό πρόσωπο του βαμπίρ-ερωτύλου Έντουαρντ Κάλεν δεν θα ξανακάνει την εμφάνισή του στις κινηματογραφικές αίθουσες, παρ' όλο που δεδομένης της κατάστασης η οποία κυριαρχεί στη βιομηχανία του θεάματος σήμερα, δεν είναι διόλου απίθανο να ξαναδούμε το περίφημο ζεύγος να περιφέρεται άσκοπα στα πολυτελή διαμερίσματα της μίνιμαλ έπαυλης του.

Προς το παρόν, ωστόσο, η σειρά έχει λάβει επίσημα τέλος και προφανώς αυτό είναι κάτι που δύσκολα μπορούν να χωνέψουν εκατομμύρια λάτρεις της. Γι' αυτό το λόγο, με αφορμή τον εορτασμό της κυκλοφορίας του Breaking Dawn-Part 2 DVD και με στόχο την ανακούφιση των στερημένων οπαδών, ο διανομέας της ταινίας αποφάσισε να στήσει μία ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης όπου μπορεί κανείς να ακούσει αξιομνημόνευτα αποσπάσματα από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες ξανά και ξανά.

«Γνωρίζουμε ότι πονάει. Νιώθουμε τον πόνο σας. Η Twilight Saga ολοκληρώθηκε. Παρ' όλα αυτά, η ιστορία δεν είναι ανάγκη να τελειώσει εδώ. Ξαναζήσε την κάθε στιγμή στη γραμμή Twilight Twi-line, την ολοκαίνουργια τηλεφωνική γραμμή που δημιουργήθηκε ειδικά για σας, τους οπαδούς... Μοιράσου τις αναμνήσεις... για πάντα».

Αυτή ήταν η ανακοίνωση της Twi-line η οποία δημοσιεύτηκε στο Facebook, γεγονός το οποίο σχολιάστηκε από τους περισσότερους χρήστες θετικά, ενώ οπαδοί και από άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, ζητούν παρόμοιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την Sunday Express, η Twi-line θα είναι διαθέσιμη για τις επόμενες δύο εβδομάδες και ο τηλεφωνικός αριθμός είναι το: 03300 225 775.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ