Η Μισέλ Ομπάμα εξώφυλλο στο νέο τεύχος της αμερικάνικης Vogue - iefimerida.gr

Η Μισέλ Ομπάμα εξώφυλλο στο νέο τεύχος της αμερικάνικης Vogue

Εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue η Μισέλ Ομπάμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξώφυλλο στο τεύχος Απριλίου της Αμερικάνικης Vogue θα είναι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ενώ στο τεύχος φιλοξενείται και μία αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό τον Ιανουάριο και μιλάει για τη σχέση της με τον πρόεδρο Ομπάμα και με τις κόρες τους.

Όπως αναφέρει η ίδια η πίεση που έχει η θέση του Προέδρου είναι τόσο μεγάλη ώστε προτιμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο με τις δύο κόρες τους.

«Η δουλειά μας είναι, πρώτα απ 'όλα, να βεβαιωθούμε ότι η οικογένειά μας είναι ολόκληρη. Ξέρετε, έχουμε μικρά παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, όμως, νομίζω ότι ήμασταν και οι δύο πολύ ξεκάθαροι όταν είπαμε ότι η πρώτη προτεραιότητα μας. είναι να διασφαλίσουμε ότι η οικογένειά μας είναι ολόκληρη» δήλωσε η κα Ομπάμα σε συνέντευξή της, αντίγραφο της οποίας δημοσιεύθηκε στην Associated Press πριν το Vogue βγει στα περίπτερα στις 26 Μαρτίου

Παράλληλα σημείωσε ότι οι περισσότεροι από τους φίλους του ζευγαριού είναι επίσης γονείς, επίσης, και ότι όταν η ίδια και ο πρόεδρος πάνε τις διακοπές, συνήθως με παλιούς φίλους ή συγγενείς, φροντίζουν να περιβάλλονται από παιδιά

Η συνέντευξη, που δόθηκε τον Ιανουάριο, λίγο μετά την έναρξη της δεύτερης θητείας του Μπαράκ Ομπάμα, κυκλοφόρησε ως προσπάθεια να αυξηθεί η δημοτικότητα του Ομπάμα εν μέσω σοβαρών ζητημάτων που διχάζουν την κοινή γνώμη, όπως τη νομοθεσία περί οπλοφορίας, την αναμόρφωση του συστήματος μετανάστευσης, την προσπάθεια μείωσης του ελλείμματος κ.α.

Ο Ομπάμα αστειεύτηκε λέγοντας στη Vogue ότι ο ίδιος και η πρώτη κυρία θα μπορούσαν να αρχίσουν να βγαίνουν οι δυο τους, τώρα που οι κόρες τους είναι μεγάλες και δεν τους χρειάζονται συνέχεια δίπλα τους: «Όπως αστειεύτηκα και στη συνέντευξη Τύπου, τώρα που θέλουν λιγότερο χρόνο μαζί μας, ποιος ξέρει; Ίσως θα μας δείτε και σε κλαμπ» δήλωσε ο Ομπάμα.

Παρολαυτά τα κορίτσια παραμένουν πρώτη τους προτεραιότητά και η Μισελ Ομπάμα, πρόσθεσε ότι «το 90% των συζητήσεών μας αφορά τα κορίτσια μας». Είναι γνωστό οτι και οι δύο τους δε θέλουν να χάσουν στιγμή από τη ζωή των παιδιών τους. Ο ίδιος ο Ομπάμα μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του και έχει μιλήσει δημοσίως για την επιθυμία του να είναι ο ίδιος εκεί για τα παιδιά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ